Events

A1000cranes is naast in deze webshop ook vaak live te vinden op een heleboel gezellige fairs, marken, cons en events! Hier zie je het overzicht waar wij dit jaar te vinden zijn!

 

20 & 21 april 2024                                    Elfia Haarzuilens  Kasteel De Haar 

Elfia is een van de grootste outdoor costume en fantasy events van heel Europa! Hier vindt je ons dat ook in onze eigen marktstand tussen de Elfen, Feeen, Ridders, Vikings, Samurai en Heksen!                          

 

24, 25 & 26 mei 2024                                Eallum evenemententerrein de Biesbosch      

Eallum is een nieuw outdoor evenement voor liefhebbers van Fantasy, Gothic, Middeleeuwen, Vikingen, Piraten, Steampunk, Cosplay, Anime en Wicca. Wij zijn erg blij om hier ook deel van te zijn!


           
7, 8 & 9 juni 2024                                       Animecon Rijswijk          

AnimeCon! is een van de grootste events voor Anime, Manga, Games en Japanse cultuur van Nederland! Kom ons ook opzoeken voor onze meest Kawaii spulletjes!             

                        

21, 22 & 23 juni 2024                                 Heroes Dutch Comic Con  Jaarbeurs Utrecht     

Comic Con is het grootste event van Nederland voor Comics, Films, Games, Anime en alle andere popcultuur! Vandaar dat het elk jaar weer plaatsvindt in de jaarbeurs hallen in Utrecht, waar wij ook weer een gezellig stand hebben. Zorg er voor dat je op tijd bent met je kaartjes bestellen!

 

6 juli 2024                                                   TomoFair Utrecht   Expo Houten 

De Tomofair is de klassieke markt voor Japanse cultuur, Anime, games, manga, eten en meer! Wij zijn te vinden tussen alle andere merchandise, artists en etenskraampjes! 

 

9, 10 & 11 augustus 2024                           Abunai! Koningshotel Veldhoven     

Dit jaar viert Abunai! haar 20ste verjaardag in Grootse stijl! Het thema dit jaar is Kitsune Matsuri, en wij zijn er ook weer te vinden voor al onze leukste japanse stijl sierraden en accessoires!      

               

28 & 29  september 2024                            TomoFair Nijmegen  Jan Massinkhal Nijmegen     

De Tomofair is de klassieke markt voor Japanse cultuur, Anime, games, manga, eten en meer! Wij zijn te vinden tussen alle andere merchandise, artists en etenskraampjes! 

 

21 & 22 september 2024                             Elfia Haarzuilens  Kasteeltuin Arcen

Elfia is een van de grootste outdoor costume en fantasy events van heel Europa! Ook in deze prachtige herfst editie in Arcen vindt je ons tussen de Elfen, Feeen, Ridders, Vikings, Samurai en Heksen!                          

 

November 2024                                          Heroes Dutch Comic Con  Jaarbeurs Utrecht     

Comic Con is het event van Nederland voor Comics, Films, Games, Anime en alle andere popcultuur! Vandaar dat het elk jaar weer plaatsvind in de jaarbeurs hallen in Utrecht, waar wij ook weer een gezellig stand hebben. Zorg er voor dat je op tijd bent met je kaartjes bestellen!

 

Heel het jaar door is A 1000 Cranes te vinden in VAK 9 van  Ieder z'n vak  Lange Hezelstraat 72-76, Nijmegen. In het mooie standscentrum van Nijmegen.

 

Kijk hier ook alle events waar wij tot nu toe hebben gestaan: 

Afgelopen Events